Avanes teaduskoostöövõrgustiku ERA-Net CoFund projektikonkursi ICT-AGRI-FOOD taotlusvoor

Välja on kuulutatud Euroopa Liidu teaduskoostöövõrgustiku ERA-Net Cofund ICT-AGRI-FOOD projektikonkurss. 18. detsembril 2019 avati projektikonkursi ERA-Net ICT-ARGI-FOOD ("ICT-enabled agri-food systems") ühistaotlusvoor. Projekti raames rahastatavad...

Avanes teaduskoostöövõrgustiku ERA-Net CoFund projektikonkursi ICT-AGRI-FOOD taotlusvoor
Välja on kuulutatud Euroopa Liidu teaduskoostöövõrgustiku ERA-Net Cofund ICT-AGRI-FOOD projektikonkurss. 18. detsembril 2019 avati projektikonkursi ERA-Net ICT-ARGI-FOOD ("ICT-enabled agri-food systems") ühistaotlusvoor. Projekti raames rahastatavad projektid peavad looma uusi info- ja kommunikatsioonitehnoloogilisi rakendusi, mis muudavad põllumajanduse ja toidutootmise süsteemi paindlikumaks ning kestlikumaks. Taotlusvooru rahastavad kokku enam kui 17,5 miljoni euroga Euroopa Komisjon ning 28 teadust rahastavat asutust 22 riigist. Igas projektis peab olema vähemalt kolm abikõlblikku partnerit, kes taotlevad rahastamist vähemalt kolmest erinevast partnerriigist. Konsortsiumi maksimumsuurus on 8 partnerit. Projekt võib kesta 2–3 aastat. Rahvusvahelisel ühiskonkursil edukaks osutunud projektide Eesti partnereid rahastavad Eesti Teadusagentuur ja Maaeluministeerium, kumbki kuni 100 000 euro ulatuses. Taotlemine toimub kahes etapis. Eeltaotluste esitamise tähtaeg: 3. märts 2020 (13.00 CET, 14.00 EET) Täistaotluste esitamise tähtaeg: 6. juuli 2020 (13.00 CET, 15.00 EET) Täpsem teave ja link taotlemiskeskkonda on üleval ERA-Net AGRIFOODi veebilehel. Enne taotluse esitamist soovitame võtta ühendust kontaktisikutega. Kontaktisikud Maaeluministeeriumis Maarja Malm, [email protected], tel 625 6250 Siret Talve, [email protected], tel 625 6236 Kontaktisik Eesti Teadusagentuuris Argo Soon, [email protected], tel 730 0372
EST